presentació

La línia Ludoteca d’Espais Joves i el servei Dinamo de l’Ajuntament de Palma us hem preparat la segona edició de la RataGamer, iniciativa en línia que va néixer l’any passat durant el confinament.

El programa d’activitats d’aquesta RataGamer està format per més de 40 jocs de diferents estils (misteri, party games, rol, videojocs, música, solitaris,…) que es realitzaran a diferents plataformes en línia (zoom, jitsymeet, discord, twitch,…)  els dies 8, 9 i 10 d’abril del 2021.

RataGamer serà possible gràcies a la col·laboració i implicació d’una trentena de joves, alguns membres de grups juvenils, entitats que fan feina amb joves i petits comerços: NipponTime, Scouts Myotragus, Projecte Jove, PikelSnowed, Rockland, Gaymers, Development Mallorca, K-Pop Baleares, EasyRobotics i A què Jugam. Enguany, també comptarem amb la participació dels serveis de joventut de Calvià, Andratx i Eivissa amb els que compartirem bones pràctiques i alhora promourem trobades lúdiques amb joves de diferents indrets.

Hi ha més de 300 places en total, però cada joc té places limitades, per tant, reserva la plaça al joc que t’interessi amb temps. Totes les activitats són gratuïtes i per a joves entre 14 a 30 anys.

+ info:

Servei WhatsApp Express Dinamo 630 877 610

info@equipdinamo.cat

www.equipdinamo.cat

Whatsapp Express Equip Dinamo